SC LAZAR & SÖHNE SRL este o afacere de familie, construita din 1998 sub denumirea de LAZAR AGROSERVICE SRL devenind mai apoi, in 2006 LAZAR & SÖHNE SRL.

Suntem o firma cu capital roman, ce isi desfasoara activitatea atat in Arad cat si pe teritorial Germaniei. Numarul angajatilor care deservesc activitatea interna este de peste 120, iar cel din Germania depaseste 500. Intreg personalul firmei este calificat si reprezinta motirul afacerii. Suntem o unitare de productie, cu domeniel de activitare:procesarecarne de porc, pasare, vita si in viitorul apropiat carne de vanat. Produsele sunt realizate la standarde europene, fabricate, depozitate si transportate su o riguroasa supraveghere igienico-sanitar-vetrinara prin implementarea sistemului HACCP si ISO 9001/2001, astfel incat sa ajunga in vitrinele magazinelor in perfecta stare pentru a fi consumate, fiind  astfel un exemplu perfect in tot ceea ce inseamna exigenta in calitate.

Reteaua actuala de clienti numara aproximativ 1000 clienti activi, printre care se numara si lanturile de supermarket-uri Profi, Selgros, Metro, Cora, etc., distributia produselos LAZAR realizandu-se prin divizia noastra de distributie, retelele de retail modern, retail traditional si HORECA.

Astfel, va stam la dispozitie cu o gama variata de produse:

  • Preparate din carne (porc, pasare, vita)fierte si afumate (salamuri, carnati. prospaturi, tobe, afumaturi, specialitati, sunci).
  • Preparate din carne demiseci (salamuri, carnati, specialitati)
  • Carne si preparate din carne (pasta de mici) in stare refrigerata si congelata, si in dezvoltare o gama de produse din carne de vanat, firma LAZAR & SÖhne avand in componenta si asociatia LAZAR HUNTING cu un numar de peste zece fonduri de vanatoare.

Va oferim produse preambalate si ambalate, modul de ambalare fiind diversificat:

  • Ambalare in atmosfera controlata (in caserola - carne sau produse din carne refrogerate sau in casserole ternoformate preparate carne, tratate termic).
  • Ambalare in vid.
  • Ambalare in pachete cu greutate mare (vrac) sau ShrinkStyle si in caserole preformate, in sistem TraySkin.
  • Ambalerea preparatelor feliate cu sau fara euro-hold cu sistem Easy Peel Point.
  • Ambalarea preparatelor cu euro-hold (salamuri)